Kopier af Apples smart watch er allerede ude

Apples nye smart watch, der ikke forventes at komme på markedet før om flere måneder, ser sig allerede angrebet af kinesiske kopister.

Apples nye smart watch, der ikke forventes at komme på markedet før om flere måneder, ser sig allerede angrebet af kinesiske kopister. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEPHEN LAM
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Apples nye smart watch, der ikke forventes at komme på markedet før om flere måneder, ser sig allerede angrebet af kinesiske kopister. Det skriver Financial Times.

I denne uge forløber verdens største elektronikmesse i Las Vegas, hvor adskillige kinesiske producenters produkter er spottet som værende direkte kopier af Apples smart watch. Kopierne er betydeligt billigere end det originale produkt og vurderes identiske helt ned til de mindste detaljer.

- Kina producerer mange imponerende, eksklusive urer, udtaler Ben Bajarin til Financial times, der er teknologianalytiker.

Analytikeren vurderer, at kopierne ikke længere kan komme som nogen overraskelse. Dog forudser han, at produkterne ikke vil nå de vestlige forbrugere, da kopierne bruger designet til at vinde sig ind på det kinesiske marked.

Desuden har kopier af iPhones og iPads ikke rykket ved Apples eget salg, da kopierne appellerer til en anden målgruppe, der er bevidste om valget af kopivarer. Apple har afslået at udtale sig over for Financial Times vedrørende kopierne af sit kommende smart watch.