Konkursramt søgemaskine-firma prøver igen

Den danske søgemaskinefabrik Surfray har efter konkursen i foråret fået en ny ledelse.

Læs mere
Fold sammen
Søgemaskineselskabet Surfray begærede i februar sig selv konkurs  og sendte selskabets 17 medarbejdere i Danmark hjem. I kølvandet fulgte et grimt efterspil, hvor selskabets ejer Martin Veise blev beskyldt for alt fra inkompetence til lidt for store træk på selskabets konto.

Nu forsøger selskabet så at starte på en frisk med ny ledelse.

Søren Pallesen skal som adm. direktør fremover lede salget, markedsføringen og den tekniske videreudvikling.

Søren Pallesen blev sat ind som bestyrelsesmedlem i marts, da Surfray 2009 A/S købte aktiverne i konkursboet efter den tidligere virksomhed. Søren Pallesen er 43 år og har erfaring fra udvikling af en række iværksættervirksomheder, ligesom han har årelang international erfaring, blandt andet fra analysevirksomheden Gartner og som direktør for softwarevirksomheden Baan og E.piphany.

Efter en oprydning efter konkursen har hovedaktionæren Skælskør Bank bedt Søren Pallesen om at overtage ledelsen af virksomheden som adm. dirrektør. Samtidig er det lykkedes Søren Pallesen at tiltrække to nye bestyrelsesmedlemmer, der begge har haft internationale karrierer og har lang erfaring med at udvikle vækstvirksomheder.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Ken Tomassen, adm. direktør for Novell i Danmark, Finland, Norge og Mellemøsten, og Søren Steen Rasmussen, der har haft en international karriere hos Microsoft og i dag er partner i Vækstfonden og sidder i bestyrelsen for en lang række danske vækstvirksomheder. Flemming Philipsen kom til Surfray i marts 2009 og er formand for bestyrelsen.


Surfray, der blev stiftet i 1998, har i dag over 2.400 kontrakter med over 1.000 virksomheder i godt 30 lande. Surfray har kontor i København og USA og beskæftiger omkring 20 ansatte.

- mja