Konkursramt matador lever det gode liv

Følg Jesper Øhlenschlægers facebook-profil og rejs med ham til Afrika, Miami, London, Dubai ...

Jesper Øhlenschlæger er en berejst herre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Konkursramt eller ej - den krakkede Århus-matador Jesper Øhlenschlæger lever det gode liv. Er du ramt af vinterdepression, og er du træt det sure vejr, så drøm dig til varmere og mere eksotiske himmelstrøg og følg Jesper Øhlenschlægers færden verden rundt.

Forleden var han i Nigeria med udsigt til palmer, et par uger før i London på Novikov Restaurant & Bar, et par dage før var han hjemme i Schweiz, hvor han glædede sig over en flaske Montrose, som han fandt nederst i en flyttekasse, og glædede sig over, at den havde været skjult for SKAT og bombeskatning.

I det hele taget handler meget af kommunikationen på hans Facebook-profil om det danske skattetryk og om SKATs urimelige fremfærd overfor borgerne, som Øhlenschlæger og hans Facebook-venner opfatter det.

Familien Øhlenschlægers jul blev fejret i London på restaurant MASH. Få dage forinden havde han underskrevet en aftale i Afrika med en afrikaner i fuld ornat med kjortel og kalot og aner på væggen bag tronstolen.

Glædelig jul fra det lille hus i London ... skrev Øhlenschlæger over et ledsagende foto af familien foran julepyntet hoveddør.

I starten af december var Øhlenschlæger i Abuja i Nigeria, kort før i Accra Polo Club i Chana. Midt i november var han i Miami, inden da i England og inden da i Victoria Island i Nigeria.

I august var han vistnok i Frankrig, en fantastisk udsigt fra en balkon ligner i hvert fald grangiveligt Provence, og hustruen Susi holdt stor fødselsdagfest dér kort forinden. Inden da havde han hende med på hotel The One and Only Royal Mirage i Dubai.