Konkurrent beskylder Lego for urimeligt nøl

Lego trækker en amerikansk retssag så urimeligt meget i langdrag, at domstolen skal dømme nøl og lade sagen falde.

Foto: FERDY DAMMAN. Sagen begyndte i 2011, da Lego beskyldte Best-Lock for at krænke Legos beskyttelse af sine minifigurer - Best-Lock har med andre ord lavet og solgt nogle minifigurer, der ligner Legos for meget.
Læs mere
Fold sammen

Det er påstanden i en sag, hvor Legos konkurrent, britiske Best-Lock, har mistet tålmodigheden efter fire et halvt år i det amerikanske retssystem, skriver Finans.

Den har »efterladt Best-Lock i et juridisk limbo, mens dets juridiske udgifter og skaden på Best-Locks salg fortsætter med at vokse, mens Best-Locks forretningsudsigter forbliver i en tåge,« hedder det i det retsdokument, der blev afleveret i sidste uge af Best-Lock til domstolen i Connecticut.

Den adm. direktør Torsten Geller fra Best-Lock vil ikke kommentere sagen, så længe den verserer.

Sagen begyndte i 2011, da Lego beskyldte Best-Lock for at krænke Legos beskyttelse af sine minifigurer - Best-Lock har med andre ord lavet og solgt nogle minifigurer, der ligner Legos for meget.

Siden har de to parter udvekslet masser af skriftlige argumenter, men altså ifølge Best-Lock i et alt for langsomt tempo, skriver Finans.