Kommunikationsdirektør stopper i Brøndby IF efter uenighed

Brøndbys kommunikations- og marketingdirektør, Anders Bay, stopper i klubben med øjeblikkelig virkning.

Anders Bay, yderst til højre, stopper i Brøndby IF. Fold sammen
Læs mere

 

Det bekræfter klubben på sin hjemmesiden, hvor afskedigelsen af Anders Bay bliver begrundet med sætningen 'stoppet sker på baggrund af den løbende udvikling og effektivisering af Brøndby IF’s organisation.'

Direktør Jesper Jørgensen forklarer:

»Anders har været med til at definere det nye Brøndby, åbne klubben udadtil og været en vigtig sparringspartner. Vi siger farvel til en dygtig medarbejder, og vi ønsker Anders held og lykke i hans videre karriere,« siger Jesper Jørgensen.

Ifølge den nu tidligere kommunikations-direktør sker bruddet dog baggrund i en uenighed om, hvordan hans position fremover skulle være i Brøndby.

»Vi har haft en dialog om opgave- og rollefordelingen de kommende år i Brøndby IF. Desværre er det ikke lykkedes at nå til enighed om min position. Sådan er det nogle gange. Det har været et privilegium at få lov til at arbejde i det, jeg betragter som Skandinaviens største klub, og der er knyttet stærke bånd til mange af mine kolleger. Jeg ønsker Brøndby IF held og lykke både på og uden for banen de kommende år,« siger Anders Bay.

Dermed nåede Anders Bay at fungere omkring 1,5 år i rollen som Brøndbys kommunikations- og marketingdirektør.

Klubben melder i pressemeddelelsen ikke noget ud om, hvorvidt stillingen skal genbesættes.