Kok hædrer Apple-chef med statue af ost

Steve Jobs hoved på et fad. Det lyder måske ikke som en hyldest til Apple-chefen, men det er det. Få opskriften her.

Når Apple lancerer nye produkter, så sker det ofte med pomp og pragt. Når iPad'en kommer på gaden, kunne man vælge at fejre det med denne lækre ret: Steve Jobs på et fad. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Opskrift- og blog-sitet "The Cooks' Den" har valgt at fejre lanceringen af Apples nye satsning satsning, iPad'en, med en opskrift, der næppe er set før: En Steve Jobs-ost-ret.

Dermed ser det ud til, at hysteriet omkring Apples tablet-computer når nye højder.

Som det ses på ovenstående foto består retten af mozarellaost, der er skåret ud på en måde, så det ligner Apple-topchefens hoved. Der går to blokke mozarella til retten. Derudover er der kun én anden ingrediens - nemlig stødt pebber, der bruges til at simulere Apple-chefens skægstubbe.

Ophavsmanden til ostestatuen erkender på sitet, at han er stort fan af den amerikanske computer- og elektronikproducent, og at han naturligvis forventer at deltage i en af de lanceringsfester, som finder sted, når iPad'en kommer på gaden i USA den 3. april.

Han foreslår desuden at servere Jobs-osten sammen med andre oste - eller lægge den oven på en version af en klassisk thailandske ret, som han kalder iPad Thai.

Se opskriften på www.thecooksden.com.