Københavnsk kaffekonge trækker sig

Grundlæggeren af kaffekæden Baresso, Kenneth Luciani, trækker sig som adm. direktør og efterlader posten til kaffekædens nuværende driftsdirektør.

Stifter og snart forhenværende adm. direktør i Baresso Kenneth Luciani Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kaffekongen Kenneth Luciani giver posten som adm. direktør i Baresso videre til kædens nuværende driftsdirektør, Nickolas Krabbe Bjerg.

Baresso blev i sommer solgt til JAB Holding, og det er i den forbindelse, at Kenneth Luciani vælger at slippe tøjlerne. Men han forlader ikke kaffekæden helt, han er nemlig stadig en del af bestyrelsen hos Baresso Coffee. Luciani er også en del af bestyrelsen hos Sv. Michelsen Chokolade.

Kenneth Luciani stiftede i fællesskab med en kreds af danske investorer Baresso i 1999 med ambitionen om at gøre kaffe i papkrus til fast inventar i danskernes hænder, når de bevægede sig fra a til b. Målet om at blive Danmarks største kaffekæde er nået, og i dag består Baresso af 50 kaffebarer landet over.

»Kop for kop har vi over de seneste 15 år brygget og bygget Baresso Coffee til en stærk kæde. Det er jeg meget stolt af. Med Nickolas Krabbe Bjergs erfaring, drive og positive fokus på gæster, kolleger og samarbejdspartnere glæder det mig meget, at han har takket ja til at føre virksomheden til nye højder i et dynamisk og spændende marked,« lyder det fra Kenneth Luciani i en kommentar.

Med JAB Holdings overtagelse af virksomheden er planen at ekspandere kæden yderligere de kommende år. Nickolas Krabbe Bjerg fortæller i en kommentar, at han glæder sig til at videreføre projektet.

»Jeg glæder mig meget til opgaven og ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle Baresso Coffee sammen med mit nuværende stærke team af kolleger.«