Københavner-taxi kører plus hjem på bundlinjen

For andet år i træk er det lykkedes Danmarks største taxiselskab, Taxa 4X35, at køre positive tal hjem på bundlinjen.

Fem mio. gange steg en passager ind i en TAXA 4X35 i 2014, og det er nok til at give selskabet sorte tal på bundlinjen.
Læs mere
Fold sammen

Mere end fem mio. ture og en totalomsætning for de københavnske vogne på 874 mio. kr. betyder, at Danmarks største taxiselskab, Taxa 4X35, endnu en gang kan melde om gode resultater på bundlinjen.

Det positive resultat kommer for andet år i træk efter nogle år med røde tal og fyringer i virksomheden. Taxiselskabets regnskab viser et positivt driftsresultat på 2,2 mio. kr. og en egenkapital på 7,9 mio. kr. sammenlignet med 5,6 mio. kr. året før.

De sidste par år har der været fokus på at skabe gode oplevelser og service for kunderne via digitale tiltag, og det er det, de tilskriver succesen.

»2014 har været kendetegnet ved, at vi har fokuseret og investeret massivt i digitale tiltag. Vi har lanceret betaling via TAXA 4X35-appen, og vi har implementeret wi-fi i alle vores vogne. Med de store investeringer taget i betragtning er vi stolte af årets resultat,« siger adm. direktør Jacob Gulmann.

I hovedstaden kan man støde på 718 4X35-taxier, mens der er 55 vogne i Kolding. Taxiselskabet oplyser, at de har ambitioner om at vokse yderligere næste år, og det gode resultat skal blandt andet bruges til at tiltrække endnu flere vognmænd.