Køb de første Carlsberg-boliger nu: Pris 16 millioner kroner

De første lejligheder i Carlsbergbyen bliver nu sat til salg hos kendismægler. Udsigten er god, men prisen er lige så høj som beliggenheden!

Læs mere
Fold sammen

Carlsbergbyen sætter nu de første lejligheder til salg – med priser fra fem til 16 millioner kroner.

De 88 lejligheder er på 138-190 kvadratmeter og ligger fra 8. til 29. etage i det 100 meter høje Bohrs Tårn, som er ved at blive bygget af entreprenørkæmpen NCC opført i det sydøstlige hjørne af bydelen. De dyreste lejligheder ligger øverst og bliver ifølge Carlsbergbyen de højest beliggende boliger i Danmark.

De store lejligheder skulle blive klar i løbet af 2017 – samtidig bliver 32 toværelses lejligheder i det nærliggende Humlehuset klar.

Salget er lagt i hænderne på Living Homes med det kendte mæglerpar Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard,

De i alt 120 boliger er de første, som bliver udbudt til salg på de historiske bryggeriarealer på grænsen mellem Valby, Vesterbro og Frederiksberg. Selve ølbrygningen er nemlig rykket til moderne anlæg i Fredericia, så planer er at udvikle en helt ny bydel med blandt andet op imod 3.000 boliger samt butikker og erhverv.

Bohrs Tårn indgår i det første store byggeri, Campus Carlsberg, som ud over boligerne omfatter den store UCC-professionshøjskole med blandt andre lærerstuderende. Også butikker omkring Humletorvet indgår i planerne.

Carlsberg fastholder sit hovedsæde i kvarteret, formentlig dog i nybygget form, ligesom et nyt besøgscenter er på vej. Også forskning bevares på stedet, og Carlsbergfonden bygger endda en stribe forskerboliger i området.