Klokkerne ringer for overskud i Hjem-Is

Der er kommet nye ejere hos Hjem-Is, og efter nogle magre år er der igen overskud på de blå isbiler.

Hjem-Is har med fire sønderjyder bag roret i den grad vendt skuden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Berg

For bare et år siden overtog fire sønderjyder ejerskabet af isbilsfirmaet Hjem-Is fra den Schweiziske madgigant Nestlé. Det har vist sig at være en god idé, for Hjem-Is har nu overskud, skriver Børsen onsdag.

Det er Frank Jørgensen Waller, Erik Thaysen, Tom Roth og Per Roth, der tidligere stod bag Viking Is, som har overtaget Hjem-Is. De har indtil videre succes med det foretagende, og Hjem-Is har et overskud før skat på 7,2 millioner. Det er betydeligt bedre end det foregående år under Nestlé-tøjler, hvor det blev til et driftsunderskud på 15 millioner og lavede afskrivningerpå mere end 70 millioner ved afhændelsen af virksomheden.

»Vi er meget tilfredse med resultatet i et år præget af integration af selskaberne Hjem-Is og Viking Is, men selvfølgelig særligt stolte over, at turnarounden og de valgte, strategiske fokusområder slår igennem på bundlinjen allerede i år ét,« siger administerende direktør Frank Jørgensen Waller til Børsen.

Ledelsen har lavere forventninger til det næste regnskab, da de har investeret massivt i udvikling. Hjem-Is forventer, at man vil få et overskud på 4-6 millioner kroner i næste omgang.