Klokkerne ringer for overskud i Hjem-Is

Der er kommet nye ejere hos Hjem-Is, og efter nogle magre år er der igen overskud på de blå isbiler.

Hjem-Is har med fire sønderjyder bag roret i den grad vendt skuden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Berg
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For bare et år siden overtog fire sønderjyder ejerskabet af isbilsfirmaet Hjem-Is fra den Schweiziske madgigant Nestlé. Det har vist sig at være en god idé, for Hjem-Is har nu overskud, skriver Børsen onsdag.

Det er Frank Jørgensen Waller, Erik Thaysen, Tom Roth og Per Roth, der tidligere stod bag Viking Is, som har overtaget Hjem-Is. De har indtil videre succes med det foretagende, og Hjem-Is har et overskud før skat på 7,2 millioner. Det er betydeligt bedre end det foregående år under Nestlé-tøjler, hvor det blev til et driftsunderskud på 15 millioner og lavede afskrivningerpå mere end 70 millioner ved afhændelsen af virksomheden.

»Vi er meget tilfredse med resultatet i et år præget af integration af selskaberne Hjem-Is og Viking Is, men selvfølgelig særligt stolte over, at turnarounden og de valgte, strategiske fokusområder slår igennem på bundlinjen allerede i år ét,« siger administerende direktør Frank Jørgensen Waller til Børsen.

Ledelsen har lavere forventninger til det næste regnskab, da de har investeret massivt i udvikling. Hjem-Is forventer, at man vil få et overskud på 4-6 millioner kroner i næste omgang.