Kiwi gør rabatter digitale

Kunderne i Kiwi Minipris kan nu starte indkøbsturen i butikken på mobilen. Kunderne kan downloade kædens nye app og bruge deres smartphone til at få rabat på tilbud i kædens loyalitetsklub, Kiwi Fordel.

Foto: Lars Rasborg
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kiwi Minipris giver kunderne mulighed for at bruge deres smartphone som loyalitetskort i stedet for at bruge kortet i pungen.

For at kunne scanne kundernes smartphone, har Kiwis butikker fået installeret en ekstra scanner i kasserne. Den traditionelle, fastmonterede stregkodescanner er suppleret med en håndholdt scanner, der kan scanne mobiltelefonerne.

- I Kiwi Fordel-app'en er vores Bummelumkort og vores Økokort integreret, så det er et elektronisk loyalitetskort. En mobiltelefon er ikke noget, man vil aflevere til andre, så når kunden kommer med sin smartphone og skal købe bleer på sit Bummelumkort, som er på kundens smartphone, så rækker hun bare telefonen frem til ekspedienten, som tager håndscanneren og scanner telefonen. Så får kunden sin Bummelum- eller sin økorabat, forklarer adm. direktør Bjarne Bak.