Kendt DR-reporter går til Finansrådet

DRs erhvervskorrespondent Nina Munch-Perrin bliver om en måned ny kommunikationsdirektør i Finansrådet.

Nina Munch-Perrin Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Finansrådet har pr. 15. december ansat Nina Munch-Perrin som kommunikationsdirektør og dermed chef for en nyoprettet kommunikationsafdeling.

Ansættelsen sker som led i den fornyelse af Finansrådet, som adm. direktør Ulrik Nødgaard har sat i gang. Fornyelsen tog sin begyndelse i oktober, da tre underdirektører i og pressechef gennem mange år, Mikael Winkler, blev fyret.

»Kommunikation er en af hjørnestenene i vores fornyelse, og i den forbindelse er jeg utrolig glad over, at vi har fået Nina Munch-Perrin med på holdet,« skriver Ulrik Nødgaard i en pressemeddelelse.

Nina Munch-Perrin kommer fra en stilling som erhvervskorrespondent i DR, og hun kommer til at indgå i den daglige ledelse af Finansrådet og vil til dagligt referere til vicedirektør Louise Mogensen.

»Vi er meget tilfredse, men også meget forventningsfulde over at få Nina med på det nye ledelseshold. Det er helt centralt for vores nye strategi, at vi styrker og udvikler Finansrådets kommunikation med omverdenen, og det glæder vi os til, at Nina vil løfte,« siger Louise Mogensen.

»Den kommunikative opgave, der skal løftes, er ikke kun spændende, men også vigtig. Jo ikke kun for den finansielle sektor, men i mine øjne for hele Danmark. Jeg glæder mig til at lære sektoren at kende indefra og komme i gang med arbejdet,« siger Nina Munch-Perrin.

Finansrådets pressechef gennem mange år Mikael Winkler blevet afskediget.