Kendisser skyder kæmpe beløb i dansk tattooeventyr

Daniel Agger, Christian Stadil og Jimmy Maymann skyder 60 mio. kroner ind i Tattoodo, der har blikket stift rettet mod USA i 2017.

Ami James, Daniel Agger og Christian Stadil. Tre af ejerne bag Tattoodo, der har skudt cirka 60 mio. kroner ind i firmaet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia

Den danske tatoveringsportal Tattoodo gør klar til at indtage USA i 2017. Det sker, efter at den stjernebesatte ejerkreds har rejst 8,5 mio. dollars - svarende til 60 mio. danske kroner - i risikovillig kapital, der skal gøre den københavnske virksomhed endnu mere synlig på radaren i USA. Det skriver Børsen.

»I 2017 skal vi ind at eje det amerikanske marked. Vi har allerede oprettet et kontor i New York, så det bliver med udgangspunkt fra det, at vi ruller ud i USA,« siger Tattoodos kommercielle direktør, Niels Ranum.

I forvejen har Tattoodo, der blev grundlagt i 2013, mere end 16 mio. fans alene på Facebook og den amerikanske TV- og tatoveringskendis Ami James om bord som både frontfigur og ejer. Men han er bestemt ikke den eneste navnkundige person i Tattoodos ejerkreds. Fodboldkoryfæet og den tidligere landsholdsanfører Daniel Agger, Hummel-ejeren Christian Stadil og Huffington Post-chefen Jimmy Maymann er alle en del af baglandet bag Tattoodo, der i dag har mere end 500.000 registrerede brugere og cirka 50 medarbejdere.

Tattoodo tabte i regnskabsåret 2015 mere end 10 mio. kroner, mens resultatet året forinden var et minus på knap tre mio. kroner. Det bekymrer dog ikke Mik Thobo-Carlsen, der overfor Børsen fortæller at omsætningen er blevet tredoblet i løbet af det sidste år, og at underskuddet skyldes en vækststrategi.