Katja Ks undertøj er under konkurs

Brandbart Aps, der er stiftet og ejet af kendissen Katja K, er under konkurs.

Foto: Jeppe Michael Jensen / Scanpix
Den tidligere internationalt berømte pornostjerne og skuespiller Katja K må efter al sandsynlighed se sig om efter nyt job.

Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsens CVR-register er hendes selskab Brandbart Aps under konkurs. Det er på trods af, at selskabet, der står bag kendissens undertøjskollektioner, så sent som i sommer kunne præsentere et overskud for første gang siden opstarten i 2005.

Katja K, der i dag benytter navnet Sussi la Cour ejer Brandbart aps sammen med en partner.

Hun kommenterer konkursen i en kortfattet meddelelse:

- Jeg har truffet beslutning om ikke at videreføre mit lingeri firma. En medvirkende årsag er den skærpede konkurrence og nedgang i omsætning på det marked hvor vores produkter afsættes. Vi har vurderet at udsigten til, at kunne drive en fornuftig forretning og opnå en tilfredsstillende indtjening, under de nuværende ugunstige konjunkturer, ikke er til stede. Derfor stopper jeg den del af mine aktiviteter, og det sker med en helt udramatisk konkurs af mit lingerifirma, forklarer hun i en mail til redaktionen.

Butik lukkede i efteråret
I efteråret lukkede den eksklusive undertøjsbutik i Bredgade , der blev kendt for at sælge Brandbarts undertøj. Butikken var franchise-drevet og dengang udtalte butikkens ejer Stefanie Paulsen, at lukningen skyldtes en ekstrem nedgang i salget, som fik hende til at trække stikket ud før det gik helt galt.

Sussi la Cour har senere afvist en sammenhæng mellem det manglende salg af hendes undertøj og lingeri-butikkens skæbne. - At butikken i Bredgade har kørt dårligt har ikke noget med min forretning at gøre. Det er ikke Katja k-mærket, der sælger dårligt, sagde hun til Business.dk i oktober.

Butikken på Bredgade var da heller ikke eneste ben for forretningen, da undertøjet blandt andet er blevet solgt i Dansk Supermarkeds butikker.

Brandbart aps har kørt med underskud i flere år. Sidste år kom forretningen for første gang ud med et lille overskud efter skat på lidt knap 44.400 kr. Det var oven på et underskud på 142.000 kr. året forinden.

Læs også:
Sådan kommer du videre efter konkurs

Fem konkurser i mareridtsåret 2008