Kasi-succes betyder ny direktør og flere penge

Kasi-Jespers smykkeeventyr Endless Jewelry er så stor en succes, at han nu er nødt til at ansætte ny direktør og hente flere penge, oplyser han til Børsen.

Jesper "Kasi" Nielsens smykkefirma Endless Jewelry er så stor en succes, at der nu kommer ny direktør og flere penge. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Flere penge og en ny direktør skal hjælpe Kasi-Jespers smykkefirma Endless Jewelry med at blive på rette kurs. Selskabet er nemlig så stor en succes, at Jesper Nielsen ikke længere selv har tid til at være der dagligt. Det oplyser han til Børsen.

Valget af ny direktør er faldet på nordmanden Paul Moonga.

»Nu er vi så store, at jeg ikke kan have så meget med det daglige at gøre. Derfor sætter jeg Paul ind som operationel chef, mens jeg skal ud og klippe snore over og sparke døren ind til nye markeder,« siger Jesper Nielsen, der dermed selv trækker sig som direktør i smykkefirmaet, til Børsen.

Foruden den nye direktør kan han også oplyse, at der er rejst godt 112 millioner kr. hos investorerne, hvor der desuden kan præsenteres tre nye.

Kasi-Jesper oplyser over for Børsen, at det er dyrt at vokse, og derfor har der været behov for kapitalindsprøjtningen. Han ønsker ikke at oplyse, hvem de tre nye investorer er, men han løfter sløret for, at det er nogen, han har arbejdet sammen med før.