Kasi-Jesper vil kopiere kendt juicekæde med ny smykkesatsning

Jesper »Kasi« Nielsen melder sig parat med sit næste store smykkesatsning, Amazing Jewelry, der går i luften om en god måneds tid. Frisk service, markant lavere priser og et bredt sortiment skal drive forretningen.

Jesper »Kasi« Nielsen Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Åh, han har stået der før, ikke? Lige på trapperne med en stor, ny smykkesatsning, denne gang med et nyt koncept, en smartere forretning, et bedre fundament. Det kan ikke gå galt, det bliver en global succes.

Han har stået der med Pandora, siden Endless og nu hedder det ny firma Amazing Jewelry.

Jesper Kasi Nielsen er parat til at »erobre verden« igen, fortæller han fredag i et interview med Børsen.

Den karismatiske og omstridte iværksætter har de seneste måneder arbejdet på at få sin nye store smykkesatsning, Amazing Jewelry, op og stå og i interviewet med Børsen, løfter han sløret for nogen af de ideer og koncepter, der skal drive hans nye forretning frem mod nye højder.

Jesper Kasi Nielsen nævner selv den spanske tøjkæde Zara og svenske H&M som forretninger, der har vist, at kvalitet og lave priser kan gå hånd i hånd. Ifølge den danske iværksætter vil Amazing Jewelry operere med priser, der er 50-70 procent lavere end konkurrenternes.

Derudover har han også gjort sig tanker om indretningen og betjeningen af de hundredvis af forretninger, der er på tegnebrættet.

»Vi har hentet inspiration hos blandt andre Joe & the Juice. Det skal være cool. Der bliver spillet housemusik, og ekspedienterne er unge og friske. Og så kalder vi dem i øvrigt ikke ekspedienter, men en host,« siger Jesper Nielsen til Børsen.

Forretningsmodellen vil indebære, at en butik betaler for retten til at drive en Amazing-butik. De første tre butikker - en på strøget i København, en i indkøbscenteret Staines i London og en i Palma på Mallorca - åbner til juni.

Den nye satsning er kommet op og stå i løbet af et par måneder, efter det tilbage i februar stod klart, at han var til overs i Endless Jewelry, et projekt, han selv havde startet. Hans exit blev udlagt som en konsekvens af en tabt magtkamp til den norske direktør, Paoul Moonga, der længe havde været utilfreds med de forhandleraftaler, Jesper Kasi Nielsen havde forhandlet på plads.

Derudover kæmper rigmanden fortsat mod Skat i en langstrakt affære, hvor Landsskatteretten tilbage i december senest gav Skat medhold i kampen. Resultatet af det var - ifølge Finans beregninger - at Jesper Kasi Nielsen fortsat har en skattegæld på langt over 400 millioner, mens fodboldklubben Brøndby ligeledes mener at have et udestående med den tidligere storaktionær.

Finans regnede sig frem til, at Jesper Kasi Nielsen skulle bruge i omegnen af 600-700 millioner for at kunne betale sin samlede gæld, og at han af samme grund balancerede på randen af en personlig konkurs.

Af samme grund kunne det være interessant at vide, om der er andre investorer med i Amazing Jewelry, men ejerforholdene og strukturen i selskabet er et forholdsvist ubeskrevet blad, og det er ikke muligt at finde oplysninger om selskabet i danske registre, da det er indregistreret i Tyskland.