Kasi-Jesper henter gammel kending til Endless

Mikkel Berg forlader direktørstilling i Julie Sandlau til fordel for at genoptage samarbejdet med hans gamle kollega Jesper "Kasi" Nielsen.

Endless Jewelrys omsætning og indtjening er ikke offentliggjort, men Jesper Nielsen oplyste i januar, at selskabets omsætningsmål er mindst 750 mio. kroner i 2015. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Smykkefirmaet Endless Jewelry har hentet adm. direktør i Julie Sandlau, Mikkel Berg, til at stå i spidsen for global marketing, skriver Børsen torsdag. Jesper Nielsen - bedre kendt som Kasi-Jesper - genoptager således samarbejdet med en gammel kending fra Pandora.

»Endless er det mest spændende og potente brand i branchen. Hvad, der er opnået på mindre en to år, er virkelig fantastisk, og jeg ser frem til den næste fasse,« siger Mikkel Berg.

Endless Jewelry er på kun to vokset til mere end 3000 forhandlere på 20 markeder. I juni erstattede Jesper Nielsen sig selv med adm. direktør, Paul Moonga. I ejerkredsen bag selskabet sidder Saxo Banks Lars Seier Christensen og storaktionæren i Brøndby IF Jan Bech Andersen, som ifølge Jesper Nielsen kan forvente en plads i Endless nye bestyrelse, der ventes at være på plads i løbet af de næste uger.

Det er ikke første gang, at Endless Jewelry spejder mod smykkefirmaet Julie Sandlau i forsøg på at kickstarte virksomheden. I januar 2015 erfarede Berlingske Business, at smykkedesigneren Julie Sandlau i al diskretion havde indgået et designsamarbejde med Endless. Med en milliongevinst i sigte designer og producerer Sandlau Endless-smykker på sin fabrik i Vietnam.

 
 

.