Kasi-Jesper forlader sit eget smykkefirma

Erhvervsmanden forlader Endless Jewelry. Bruddet har været under opsejling siden starten af 2016.

Jesper "Kasi" Nielsen med sit nye firma Endless. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Erhvervsmanden Jesper Nielsen er ikke længere en del af virksomheden Endless Jewelry, hvor han er medlem af bestyrelsen.

Det oplyser Endless Jewelry i en pressemeddelelse.

Jesper Nielsen stiftede selv selskabet i 2013.

- Jeg er stolt af at have skabt Endless Jewlry, og det har været en fantastisk rejse med nogle gode mennesker i virksomheden. Men jeg er kommet frem til, at det er tid til at fokusere på andre ting, siger Jesper Nielsen i en skriftlig kommentar.

Ifølge pressemeddelelsen har bruddet mellem Jesper Nielsen og selskabet været under opsejling siden starten af 2016, lyder det fra Endless' administrerende direktør, Paul Moonga.

- I de seneste par uger har jeg sammen med de øvrige medlemmer af direktionen og vores storaktionærer haft nogle meget konstruktive drøftelser om Endless Jewelrys fremtid. Jesper har besluttet, at han vil målrette sin fokus på andre aktiviteter, og det respekterer vi, lyder det fra Paul Moonga.

- Jeg vil gerne takke Jesper for hans tid og indsats ved stiftelsen af Endless Jewelry. Desuden vil jeg ønske om held og lykke i fremtiden, tilføjer selskabets administrerende direktør.

Desuden afgiver Jesper Nielsen alle sine aktier til resten af aktieindehaverne i selskabet.

På sin Facebook-profil uddyber han baggrunden for sin beslutning.

- Når jeg nu forlader firmaet, er det ikke på grund af vrede eller frustration, men fordi jeg er kommet frem til, at jeg først leverer mit bedste, hvis jeg sidder for bordenden og træffer de endelige beslutninger, skriver han.

Jesper Nielsen skriver, at han pønser på nye projekter, og at han vil give lyd fra sig i løbet af nogle uger.

/ritzau/