Kasi-Jesper efterlyser klart Pandora-svar

Tidligere medejer af Pandora, Jesper Nielsen, undrer sig over, at en kvart milliard er trukket fra hans restbetaling fra firmaet.

Jesper Nielsen - også kendt som Kasi-Jesper - undrer sig over, at han kun står til at få halvdelen af den såkaldte earn-out-aftale med Pandora. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jesper "Kasi" Nielsen, tidligere medejer af smykkefirmaet Pandora, undrer sig over, at selskabet har skåret hans såkaldte earn-out-aftale med en kvart milliard kroner.

Det er omtrent halvdelen af det beløb, som han har til gode, efter at han sidste år solgte sin ejerandel på 49 procent i virksomhedens Vest- og Centraleuropæiske afdeling Pandora CWE. Det skriver dagbladet Børsen.

Aftalen om restbetalingen er dog angiveligt betinget af indtjeningen i Pandora CWE frem til 2014, og han får sine penge i 2015.

"Jeg har jo spurgt om, hvorfor de har nedskrevet min earn-out-aftale, men det fik jeg ikke rigtig noget svar på. Jeg tror, at de svarede noget om, at den formel forstod jeg alligevel ikke. Men jeg er sådan set ligeglad, for formlen er forholdsvis simpel," siger Jesper Nielsen til Børsen.

Pandoras kommunikationschef Kasper Riis er "noget forundret" over Kasi-Jespers melding:

"Jeg tror, at der er tale om en misforståelse. Den 2. august, umiddelbart efter offentliggørelsen af regnskabet, sendte vi en kort skriftlig orientering til Jesper Nielsen. Heraf fremgik det, at vi havde foretaget en nedjustering, og hvad baggrunden var," siger han.

Jesper Nielsen har gentagne gange tilbudt Pandora sin hjælp, fordi han kender firmaet så godt. Men det har kapitalfonden Axcel, der ejer firmaet, takket nej til.

INFOshop: Se årets 50 milliardæraspiranter