Kasi-Jesper: Chikaneret af FCK-fan hos Skat

Hele forløbet med Skat og deres undersøgelse af Jesper Nielsen og hans familie har været et "cirkus", mener den tidligere håndboldklubejer og storsponsor af Brøndby IF.

Jesper "Kasi" Nielsen tager nu kampen op mod Skat, som, han mener, har behandlet hans familie som storkriminelle Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

20.000 bilag er blevet gennemgået, familien Nielsens bankkonti er blevet lukket, og så sent som i går bad Skatteministeriet selv politiet undersøge, om en skattemedarbejder står bag et læk af Jesper Nielsens skattepapirer. Sagen er eksploderet i offentligheden.

"Det er i Helle Thorning-klassen, at Skat udleverer personlige oplysninger til en avis om vores personlige skatteforhold," siger Jesper "Kasi" Nielsen til Berlingske Business.

Han mener, at Skats håndtering af sagen fra første møde af har været usaglig. Og det havde i særdeleshed noget at gøre med den medarbejder, der ledte Skats indsatsgruppe.

"Min spidskompetence er, at sådan nogle som dig, dem får jeg sat i fængsel," skulle Skats ansatte ifølge Jesper Nielsen have sagt ved deres indledende møde.Desuden skulle den samme ansatte hos Skat have gjort det klart for Jesper Nielsen, at han var fan af Brøndbys rivaliserende klub FC København. Det hævder Jesper Nielsen satte sit tydelige præg på hele sagsforløbet - og på størrelsen af den regning, som Skat sender til familien Nielsen.

"Han var desværre FCK-fan, og han var motiveret af, at han ville slagte os. Og Skat gav ham midlerne til at gøre det," siger Jesper Nielsen, der blev kendt i en bredere offentlighed, da han kastede en masse penge i et stort sponsorat af Brøndby.

Jesper Nielsen vil nu få Skat og kammeradvokaten til at revurdere hele sagen. Han ønsker, at sagen bliver taget fra den pågældende medarbejder og i stedet bliver behandlet af Skats ledelse.

"Vi har hele sagen igennem forsøgt at få lov til at tale med nogle af deres chefer," siger Jesper Nielsen.Skat er blevet forelagt kritikken fra Jesper Nielsen, men myndigheden har ikke ønsket at give sin udlægning af sagen til Berlingske Business.