Karsten Ree klar til at dele formue med børnene

Rigmanden Karsten Ree fordeler sin formue på 1,3 milliarder kroner mellem sig selv og sine fire børn. Dermed gør han klar til et generationsskifte.

Finansmanden Karsten Ree splitter sit holdingselskab op i tre og overlader den ene del til børnene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Finansmanden Karsten Ree, der blandt andet er blevet rig på Den Blå Avis, fordeler sin formue på 1,3 milliarder kroner mellem sig selv og sine børn.

Det skriver Børsen.

Det gør han ved at splitte sit holdingselskab »Karsten Ree« op i tre nye selskaber: Karsten Ree Holding A, B og C. Og det har været dyrt. Hvor dyrt ved rigmanden ikke, og det ønsker han heller ikke at vide, oplyser han:

»Jeg har tænkt på, at det her skulle ske i fem år, og det har så taget halvandet år. Det har edderperkeme været dyrt. Det er til at brække sig over,« siger Karsten Ree til Børsen.

Rigmandens fire voksne børn har fået plads i Karsten Ree Holding B. Karsten Ree Holding A indeholder alt det, der ifølge rigmanden er svært at tjene penge på. Herunder Ebeltoft Safaripark, Karen Blixen Camp i Kenya og hans golfbane Ree Golf i Helsinge. Karsten Ree Holding C bliver rigmandens eget.

Dermed er kursen sat for et generationsskifte. Det er dog fortsat Karsten Ree, der står i spidsen for selskaberne. Han er ikke klar til at give slip endnu.