Karnov lancerer nyhedsmedie om advokatbranchen

Karnov Group, der nok især er kendt for de tykke, gule bøger med lovsamlinger, lancerer pr. 1 september nyhedsmediet K-News, som har fokus på advokatbranchen. Det oplyser det kapitalfondsejede forlag i en pressemeddelelse.

KARNOV'S LOVSAMLING Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjørn Kähler
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Karnov Group har hidtil alene publiceret de kendte gule lovsamlinger og en lang række andre digitale juridiske informationer og publikationer, blandt andet Ugeskrift for Retsvæsen. Det er alle publikationer, som har et højt lixtal og snørklet juridisk sprog, men nu kaster forlaget sig altså også ud i nyhedsformidling.

»Vi vil formidle juridiske nyheder på nye måder i dansk sammenhæng. Vi vil have en ugentlig podcast, der tager fat på tendenser, udfordringer og muligheder for den danske advokatbranche. Portrætter af branchens aktuelle profiler. Og et videounivers, som præsenterer advokatbranchen gennem skæve og alternative vinkler,” siger Rasmus Hylleberg, der er redaktør for den nye satsning.

Målgruppen er advokater, partnere og jurister på alle niveauer, fremgår det af pressemeddelelsen. Ifølge CEO i Karnov Group, Flemming Breinholt, er målet med det nye nyhedsmedie at skabe en større samhørighed blandt branchens aktører og skabe en platform, hvor advokater kan være med til at sætte nye dagsordener inden for den juridiske verden.

»Som en af Danmarks ledende formidlere af juridisk viden har vi et ansvar i forhold til at bidrage til, at aktørerne i branchen kan deltage i den juridiske debat på et oplyst grundlag. Med K-News tilbyder vi et uafhængigt mødested for debat og indsigt, hvor det er branchens aktører, der er med til at skabe de nyheder og de emner, som vi sætter fokus på,« siger Flemming Breinholt i pressemeddelelsen.

Karnov Group ejes af kapitalfonden Five Arrows Principal Investments (FAPI), en del af Rothschild Group.