Kapitalfonde er i slagsmål om dansk virksomhed

Kapitalfonden EQT mener ikke, at man fik den helt rigtige version af sandheden, da kapitalfonden sidste år købt Tia Technology. Sagen kommer nu for retten, hvor EQT har anlagt en voldgift mod de tidligere ejere.

EQT betalte sidste år omkring en halv mia. kroner for Tia Technology, som siden har skuffet gevaldigt. Virksomhedens driftresultat har taget et ordentligt dyk og EQT kræver derfor et tocifret millionbeløb af Dansk Kapitalanlæg. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nodiske kapitalfond EQT er utilfreds med købet af den danske IT-virksomhed Tia Technology, og derfor har den anlagt voldgift mod virksomhedens tidligere ejere.

Det skriver finans.dk.

EQT mener, at Dansk Kapitalanlæg og dens ledere har tilbageholdt vigtige informationer omkring den due diligence, som blev lavet i forbindelse med købet.

Derfor trækker EQT Dansk Kapitalanlæg - som i dag har skiftet navn til GRO Capital - i retten, erfarer Jyllands-Posten fra kilder med kendskab til sagen.

De informationer, som EQT mener, er blevet tilbageholdt, drejer sig om selskabets finansielle situation og fremtidsudsigter. Kapitalfonden mener derfor, at prisen for Tia Technology har været sat alt for højt.

EQT betalte sidste år omkring en halv mia. kroner for Tia Technology, som siden har skuffet gevaldigt. Virksomhedens driftresultat har taget et ordentligt dyk fra 49 mio. i 2013 og 2014 til otte mio. i regnskabsåret 2014 og 2015.

EQT kræver derfor et tocifret millionbeløb af Dansk Kapitalanlæg.