Kapitalfond sælger transportselskab til danske investorer

Det danske transportselskab DSVM Group med hovedkontor i Malmö er blevet solgt fra af kapitalfonden Triton. Køberne er FIH, PKA, Maj Invest og LD.

DSVM Group, der er det tidligere DSV Miljø har skiftet ejer.  
Læs mere
Fold sammen

Kapitalfonden Triton har solgt det danske selskab DSVM Group - tidligere DSV Miljø - til en række danske investorer, der tæller FIH, PKA, Maj Invest og LD.

DSVM omsætter for omkring 3,6 milliarder kroner årligt inden for transport og modtagelse af forurenet jord og byggeaffald i Danmark og Sverige. Selskabet har 900 ansatte på flere lokationer. Hovedkontoret ligger i Malmö.

I forbindelse med opkøbet ændrer gruppen af investorer ledelsen af selskabet, så Peter Korsholm og Kent Arentoft indsættes i bestyrelsen. De er henholdsvis tidligere partner i EQT og administrerende direktør i DLH.

DVSM har været plaget af en stribe sager, hvor medarbejdere har været involveret i svindel siden selskabet i 2004 blev solgt ud af transportkoncernen DSV.

Både FIH og LD, som er en del af den nye ejerkreds, havde i forvejen en del af aktierne under Tritons ejerskab. Desuden har medarbejdernes ejet omkring 10 procent.