Kæmpe jobfest: Netto optrapper discountkrigen med massehyring

De kommende måneder åbner mere end 60 nye Netto-butikker, og derfor kalder discountkæden nu på 900 nye medarbejdere. Samtidig offentliggør Netto, hvor de første ti nye Netto-butikker skal ligge.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Over 60 nye Netto-butikker vil de kommende måneder skyde op forskellige steder i landet, og derfor har discountkæden torsdag offentliggjort en række jobannoncer, hvor der bliver efterspurgt 900 nye medarbejdere.

Landets største dagligvarekæde skriver i en pressemeddelelse, at der bliver behov for alt fra butikschefer til butiksassistenter, og kæden forventer at få en ualmindelig travl sommer.

»Jeg kan garantere, at vi kommer til at arbejde på højtryk for at åbne op med et forstærket Netto-koncept. Lige nu glæder vi os til at få en masse friske kollegaer om bord, så vi sammen kan pifte hverdagen op for forbrugere i alle egne af Danmark,« lyder det fra Nettos landedirektør, Brian Seemann Broe, i pressemeddelelsen.

Her skal ti nye Netto butikker ligge

Dagligvarekæden forventer at åbne de første nye Netto-butikker i slutningen af juli, og derfra er planen, at der skal være mellem tre og fire ugentlige butiksåbninger.

De nye butikker er et resultat af, at discountkæden Kiwi i slutningen af april meddelte, at de lukker i Danmark. Tidligere på måneden indgik dagligvarekoncernerne Dagrofa og Dansk Supermarked Group en aftale om, at Dansk Supermarked Group, der blandt andet ejer Netto, overtager 81 tidligere Kiwi-lejekontrakter.

Godt halvdelen skal konverteres til Netto-butikker, og nu offentliggør kæden også, hvorhenne de første ti nye konverterede Kiwi-lejemål skal ligge:

Erlev Bjerge, Haderslev

Nyborgvej, Ullerslev

Assenstoft, Randers

Rømøvej, Frederikshavn

Postvej, Faxe Ladeplads

Vennelundsvej, Odder

Sneppevej, Løsning

Krekærlundsvej, Malling

Adelgade, København K

Karlslunde Parkvej, Karlslunde