Jyske kødkonger fyrer op under København og Næstved

Restaurant Flammen har gået sin sejrsgang i Jylland, men nu er familien bag restaurantkæden klar med tre nye restauranter på Sjælland.

Familien bag Restaurant Flammen åbner året med restaurantåbninger. Fold sammen
Læs mere

Familien bag Restaurant Flammen venter ikke på penge udefra, før de ruller videre med restaurantkonceptet, hvor kunder bliver tilbudt masser af kød fra en buffet til overkommelige priser.

I november luftede familien idéen om at få en investor ind til at hjælpe med at ekspandere, men nu åbner kæden tre restauranter på Sjælland. Allerede i januar er den første nye restaurant klar til at slå dørene op i Næstved, og to mere er på vej i løbet af foråret i indre København og i Valby.

»Vi har i flere år kigget efter den helt rette placering i både Næstved, Valby og indre København, men processen kan være lang, fra at man har fundet den helt rette location og til at få en byggetilladelse. Det har været en spændende proces, og nu glæder vi os meget til at kunne åbne alle tre steder,« udtaler familien Rosenfeldt Sunddal i en meddelelse.

Flemming og Ketty Rosenfeldt Sunddal og deres børn Kristina og Martin åbnede Restaurant Flammen i 2009. Selskabet bag restauranterne, Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS, fik i 2015 et rekordoverskud med et driftsresultat på 24,8 millioner kroner, hvilket er en stigning på godt 20 procent sammenlignet med året før.

Samtidig er omsætningen hos konkurrenten Jensen's Food Group skrumpet fra 476 millioner i 2012 til 412 millioner i 2014, og de seneste to år er selskabet kommet ud med et samlet underskud på 40 millioner.

Med de tre nye restauranter kommer Restaurant Flammen op på i alt 14 restauranter fordelt i hele landet. Ni af Restaurant Flammens nuværende 11 restauranter ligger i Jylland, men familien mener altså også, at der er et marked i hovedstaden. Til februar åbner kæden i øvrigt Flammen TakeAway i Kolding.

Familien har tidligere luftet tankerne om at rulle konceptet ud i Tyskland, eventuelt med en partner. Inklusiv deltidsansatte beskæftiger Restaurant Flammen ca. 800 medarbejdere.