Jyske Bank skal lave TV om livet i FC Midtjylland

Jyske Bank og fodboldklubben FC Midtjylland indgår et samarbejde, hvor Jyske Bank skal producere TV om livet i FC Midtjylland. TV-kanalen kommer til at hedde Mesterskabskanalen.

Foto: Jyske Bank. Jyske Bank og FC Midtjylland indgår tv-aftale. Her ses fra venstre; Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, Lasse Høghfeldt, leder af Jyske Bank TV, Rasmus Ankersen, bestyrelsesformand i FC Midtjylland og Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank.
Læs mere
Fold sammen

Landets tredjestørste bank, Jyske Bank, har i øjeblikket sin egen TV-kanal kaldet Jyske Bank TV, og nu vil banken udvide dette TV-arbejde.

Således er Jyske Bank ved at indgå en aftale med fodboldklubben FC Midtjylland om at producere TV, der går tæt på spillerne og livet i klubben, der netop er blevet dansk mester.

Det fortæller Lasse Høghfeldt, der er leder af Jyske Banks TV-afdeling, til Berlingske Business.

»Vi drøfter med FC Midtjylland at stille en kanal på vores Jyske Bank TV til rådighed for dem. En kanal, vi kalder Mesterskabskanalen,« siger han og uddyber:

»Vi vil give dem mulighed for at trække på vores erfaring og produktionsressourcer og så prøve at skabe noget anderledes sportstv, hvor vi kommer lidt tættere på klubben og laver lidt anderledes historier med spillerne.«

Er det inspireret af F.C. Københavns TV-arbejde FCK TV?

»Vi vil nok gøre det på en lidt anden måde. Vi prøver altid at finde andre veje, men ja, en måde, hvor man kommer tæt på klubben, og hvor vi træder ind på en anden måde i det her sponsor-medie-sportsfelt,« siger Lasse Høghfeldt.

Er det her starten på en større sponsoraftale, og hvad betyder det for jeres sponsoraftaler med andre fodboldklubber såsom Silkeborg?

»Det har ikke noget med det at gøre. Det er en mediesamarbejdsaftale, hvor vi stiller vores TV-produktionsressourcer til rådighed og kan producere noget med indhold omkring livet i FC Midtjylland, som vi kan bruge på vores platforme, og som de kan bruge på deres platforme,« siger Lasse Høghfeldt.

Han fortæller videre, at det er Jyske Banks TV-folk, der skal producere indholdet til Mesterskabskanalen. De to parter drøfter stadig formen på Mesterskabskanalen, men Lasse Høghfeldt forventer, at arbejdet snart kan påbegyndes.

»Det håber vi at kunne gøre inden så længe, og i hvert fald inden sæsonen starter. Men vi skal også finde ud af, hvilke formater vi skal arbejde med, og hvilken frekvens vi skal sende med,« siger han.

Udover fodbolddelen består FC Midtjylland også af en håndbolddel, men i første omgang er det udelukkende FC Midtjyllands herrefodboldhold, som den nye TV-kanal vil fokusere på.