Jyske Bank dropper BRF-navnet på boligudlån

Fremover vil alle boligprodukter fra BRFkredit blive solgt til privatkunder under brandet "Jyske Bank", skriver Børsen fredag med henvisning til oplysninger fra Jyske Bank.

Boligprodukter fra BRFkredit vil fremover blive solgt til privatkunder under brandet "Jyske Bank", Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

Det kommer, efter at Jyske Bank, som ejer BRFkredit, i foråret lavede en række organisatoriske ændringer med det formål at styrke koncernens position i markedet.

»Hensigten var at forbedre kundeoplevelsen ved at gøre det mere enkelt at være kunde i Jyske Bank-koncernen. Ambitionen var at etablere én produktportefølje og én proces på tværs af alle kanaler.«

»Vi holder fast i ambitionen og har vurderet, at det er bedst, hurtigst og mest effektivt at etablere dette grundlag ved at ændre koncernens brandstrategi over for private kunder fra en to-brandstrategi til en ét-brandstrategi,« forklarer Jyske Bank ifølge Børsen.

Samtidig med brandskiftet er der rykket rundt i den øverste ledelse hos BRFkredit, hvor Lars Waalen Sandberg bliver ny topchef i stedet for Carsten Tirsbæk Madsen, som fortsætter i Jyske Bank-koncernen i en anden ledende position.