Jyske Bank bortviser medarbejder for at flytte penge rundt

En medarbejder hos Jyske Bank i Roskilde har flyttet penge rundt mellem en række privatkunders konti uden kundernes viden. Banken har nu bortvist den pågældende og flere af vedkommendes nære medarbejdere - for en sikkerheds skyld.

Jyske Bank i Roskilde har bortvist en medarbejder for at have flyttet rundt på en række kunder penge, uden at kunderne vil vidste det. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er et kendt udtryk på dansk om, at nogle har svært ved at kende forskel på dine og mine penge. En medarbejder hos Jyske Bank i Roskilde har ifølge den danske storbank dog haft svært ved at kende forskel på andres og andres penge. Det skriver Sn.dk.

Jyske Bank har nemlig opdaget, at en medarbejder har flyttet penge rundt mellem privatkunders konti uden kundernes viden. Medarbejderen er nu bortvist, og Jyske Bank arbejder på at kontakte alle de berørte kunder.

»Vi er i gang med at undersøge det, og vi er ikke fuldstændig til bunds i de undersøgelser. Vi er i dialog med de kunder, og de hjælper os med at rede det ud,« siger Hanne Birgitte Møller, der er forretningsdirektør i Jyske Bank, til Sn.dk.

Banken har inddraget politiet i efterforskningen, og så har man taget det uortodokse skridt at hjemsende den pågældende medarbejders nærmeste kollegaer, selvom der ikke er nogen mistanke mod dem. Jyske Bank vil nemlig følge Sn.dk undgå enhver tvivl, indtil banken er nået til bunds i sin undersøgelse.