Jyllands-Posten får ny erhvervsredaktør

I det nye år bliver Morten Bundgaard ny erhvervsredaktør på Jyllands-Posten.

Morten Bundgaard kommer fra en stilling som souschef for Jyllands-Postens erhvervsredaktion.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Ved årsskiftet vil en anden erhvervsredaktør sidde og styre Jyllands-Postens lyserøde sider Erhverv og Økonomi. Det bliver den 36-årige Morten Bundgaard, der overtager stillingen fra avisens chefredaktør Steen Rosenbak. 

Steen Rosenbak er tilfreds med den nye ordning, der skal været med til at højne Jyllands-Postens erhvervs-gren endnu mere. 
 
»Jyllands-Posten har ambitioner om at levere den med afstand mest indsigtsfulde og dybdeborende erhvervsdækning herhjemme og udnævnelsen af Morten Bundgaard er et naturligt næste skridt for at sikre, at vi også i fremtiden er gearet til at udbygge den opadgående kvalitetskurve, som læserne ønsker. Morten Bundgaard er en inspirerende redaktionel leder og har i sine hidtidige otte år på Jyllands-Posten overbevist om, at han rummer alle de kvaliteter, der skal til for at forny journalistikken i respekt for de klassiske journalistiske dyder, som vi aldrig vil købe på,« siger chefredaktør Steen Rosenbak til epn.dk.


Morten Bundgaard er godt inde i Jyllands Postens erhvervsdel. Han har siden 2005 været ansat på erhvervsredaktionen. For to år siden blev han souschef for redaktionen. 
 
»Jeg ser meget frem til at medvirke til at videreudvikle Jyllands-Postens erhvervsjournalistik yderligere i pagt med læsernes behov. Journalistikken befinder sig i en periode med behov for konstante forandringer og forbedringer, og Jyllands-Posten skal fortsat være branchens frontløber, når det handler om at levere kvalitetsjournalistik om erhvervslivet og økonomien,« siger Morten Bundgaard til epn.dk