Just-Eat.dk får ny direktør

Efter seks år som administrerende direktør i internetvirksomheden Just-Eat.dk forlader Morten Larsen i dag posten.

Internetportalen Just-Eat opererer i dag på fire kontinenter og har hovedkvarter i London. Fold sammen
Læs mere
Foto: CLAUS FISKER

For at tiltræde som CEO for portalen Miinto.com, forlader Morten Larsen i dag sin post som administrerende direktør i Just-Eat.dk efter seks år.

I løbet af den tid er Just-Eat.dk vokset fra en iværksætterforretning til et selskab med et årligt overskud på over 30 mio. kr. og er nu verdens største udbyder af madbestilling på nettet og en af de hurtigst voksende e-handelsvirksomheder i Europa.

"Morten blev i sin tid ansat til at bygge Just-Eat.dk op fra iværksættervirksomhed til struktureret markedsleder på det danske marked. Morten har leveret varen og bygget vores danske forretning op meget succesfuldt. Nu hvor målet er nået, er det naturligt, at Morten søger nye udfordringer," siger Klaus Nyengaard, CEO for Just-Eat Group i en pressemeddelelse.
 
Ny administrerende direktør i Just-Eat.dk bliver fra dags dato Mads Eriksen, der hidtil har bestridt posten som Vice President Sales & Marketing hos it-kommunikationshuset Zylinc og desuden har haft ledende stillinger hos Nokia, 3 og Play i Polen.
 
"I Mads Eriksen har vi fået en mand, der har adskillige års erfaring med at manifestere og udbygge markedspositioner for anerkendte brands og services, og som vil kunne gå forrest i opgaven med at sikre fortsat vækst og ekspansion både i Danmark og internationalt. Vi tror, Mads er manden til at tage Just-Eat.dk til det næste niveau qua hans mangeårige erfaring inden for markedsføring og forretningsudvikling, siger Klaus Nyengaard i pressemeddelelsen