Just Eat-stifter får 400.000 kr. for fire dages arbejde

Den danske iværksætter, Jesper Buch, tjener i denne uge 400.000 kr. fra hjemmet for at dele sine guldkorn med 40 virksomheder.

Iværksætteren Jesper Buch vil i denne uge dele sine guldkorn med 40 virksomheder fra villaen i Frederiksberg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kendte, danske iværksætter og stifter af madportalen Just Eat, Jesper Buch, tjener i denne uge 400.000 kr. for fire dages arbejde fra hjemmet, når han fra tirsdag til fredag deler ud af gode råd om vækst og drift fra villaen på Frederiksberg til i alt 40 virksomheder.

Det skriver Jylland-Posten mandag.

I august skrev Jesper Buch på sin Facebook, at han gennem de seneste år har fået tonsvis af forespørgsler om hjælp til startups, ledere og virksomheder på alle stadier, hvilket ikke har kunnet lade sig gøre, fordi han ikke har boet i Danmark.

Men for ét år siden købte han en luksusvilla på Frederiksberg til 18 millioner, og nu er han klar til at dele ud af sine erfaringer som iværksætter. Det skal dog langtfra være gratis at få del i Jesper Buchs viden, og deltagerne har hver især betalt 9.995 kr. for at sidde om bordet med den danske iværksætter fra klokken 9 og seks en halv time frem.

»For at kunne skille fårene fra bukkene og hæve seriøsiteten har jeg været nødsaget til at sætte en pris, som i øvrigt vil gå til mine børns opsparing og uddannelse fremadrettet,« skrev den kendte iværsætter på sin Facebook i august.

Det er foredragsvirksomheden One Decision, som har stablet »Bordet rundt med Jesper Buch« på benene.

Jesper Buch er kendt for at have stiftet madportalen Just Eat, som han efterfølgende solgte. Desuden er han kendt for sin medvirken i DR-programmet »Løvens Hule«, hvor en række kendte, danske iværksættere vurderer og investerer i danske startups.