Just Eat nærmer sig børsnotering

Internetvirksomheden Just Eat har så stor succes med sit forretningskoncept for takeaway-mad online, at virksomheden ifølge kilder forbereder en børsnotering til næste år.

Det skriver Børsen. Af samme grund forlod den nuværende administrerende direktør onsdag sin post. Han var ikke parat til at forpligte sig til at pendle mellem sin families hjem i Danmark og Just Eats hovedkontor i London.

- Det er med blødende hjerte, at jeg forlader Just Eat. Jeg ville afgjort gerne være fortsat et par år mere, men det har ikke kunnet lade sig gøre. Just Eat står ved en milepæl, hvor man ikke kan skifte adm. direktør lige pludselig, udtaler tidligere administrerende direktør i Just Eat, Klaus Nyengaard, til Børsen.

Milepælen som Klaus Nyengaard omtaler, er ifølge Børsens kilder en børsnotering af Just Eat, der højst sandsynligt vil blive en notering på børsen i London, hvor virksomheden i dag har sit hovedsæde. Just Eat blev til i en fusion mellem de to danske selskaber Foodzoom og Just-Eat og gik online for første gang i 2001. Siden er kæden vokset til i dag at operere i 13 lande med flere end 1000 medarbejdere.