Just Eat falder efter topchefer sælger ud

Aktierne i Europas største online takeaway-gruppe Just Eat tager en tur ned, efter at selskabets to topchefer, administrerende direktør David Buttress og finansdirektør Mike Wroe, har solgt ud af deres aktier i selskabet.

ARKIVFOTO. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Beck
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Udsalget skete i fredags, og mandag formiddag ligger Just Eat som den mest faldende aktie i det brede Stoxx 600-indeks med et fald på 6,7 pct.
Ifølge Bloomberg News, David Buttress solgt 1,72 mio. aktier og har nu en halv mio. aktier tilbage i sin portefølje, mens Mike Wroe har solgt 758.00 aktier og har nu 350.000 aktier i Just Eat.- Ingen kan lide, at direktører sælger ud af aktierne - men denne størrelsesorden kan skabe bekymring hos aktionærerne, siger Nick Batram, analytiker i Peel Hunt, til Bloomberg.

Udsalget kommer en uge efter, at Just Eat kom med regnskab for 2015, der viste mere sul på salget end ventet. Omvendt var indtjening en anelse slankere end året før.

Europas største online takeaway-gruppe præsterede en omsætning på 248 mio. pund i 2015 til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning for 2015 på 245 mio. pund ifølge data indsamlet af Bloomberg.Just Eat meldte 1. marts ud, at man venter, at salget vil blive øget i indeværende kalenderår, og ser på den baggrund en omsætning på 350 mio. pund i 2016.

/ritzau/FINANS