Just-Eat-bagmand investerer i cocktail-app

Serie-iværksætteren Jesper Buch poster penge i konceptet Drinkster, der skal sikre billige drinks, når man går i byen.

Jesper Buchs har en fortid hos diskotekskæden Crazy Daisy, og nu kaster han sig igen over byture ved at investere i Drinkster-konceptet, der skal sikre brugerne billige drinks. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Germund
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Iværksætteren Jesper Buch blev kendt for sin fastfood-portal Just-Eat, der siden har sikret utallige mennesker "tømmermændsmad" dagen derpå. Nu kaster han penge efter et koncept, der også skal sikre den festlige aften dagen inden, tømmermændene rammer.

Det er det unge firma Drinkster, der gennem en app sikrer tilbud på billige drinks og bordreserveringer til byturen, som han nu investerer i. Drinkster blev udviklet af tre tidligere studerende fra CBS, Mads Lund, Henrik Lysgaard Jensen og Mads Schjølin. De får ifølge Mads Lund nu et syvcifret beløb skudt ind i selskabet fra Jesper Buch, som ud over at få ejerandel i konceptet også hjælper firmaet med udviklingen.

"Jeg kan godt lide, når nogen er first movers, men vigtigst for mig så kunne jeg fornemme, at Drinkster-drengene havde ild i øjnene og brændte for deres koncept, og det vil jeg gerne være en del af," siger Jesper Buch i en pressemeddelelse.

Drinkster har eksisteret siden slutningen af 2011 og har siden opnået 10.000 registrerede brugere.

"Vi regner ud fra, at vi sender 3.500 mennesker i byen om måneden lige nu. Det vil både sige ved køb af drinks, eller når nogen bestiller bord til en gruppe af personer," siger Mads Lund til Berlingske Business.

Indtil videre har Drinkster fokuseret på Københavnsområdet, men har nu også åbnet i landets andre store byer. Når konceptet er på plads, er det ambitionen at udvide til eksempelvis Sverige eller England.

Drinkster adskiller sig ifølge firmaet fra andre online tilbudssider ved, at der er direkte adgang til betaling, mens man er i byen. Man får tilsendt en SMS som kvittering for sit køb, man så kan fremvise i baren.

Holdet bag Drinkster vandt tidligere i år prisen "Best Danish Student Start-Up 2012" til konkurrencen Nordic Start-Up Awards.