Jussi Adler Olsen sætter pragtvilla til salg

Der er smæk på farverne og masser at se på i succes-forfatteren Jussi Adler Olsen og hustruen Hannes villa i Allerød, der netop er kommet til salg.

Den gulmalede murermestervilla fra 1939 ligger med direkte adgang til skoven, hvorfra der ifølge ejendomsmægleren i bedste Snehvide-stil hyppigt kommer besøg af rådyrfamilier og fløjtende fugle.
Læs mere
Fold sammen

Der er smæk på farverne og masser at se på i succes-forfatteren Jussi Adler Olsen og hustruen Hannes villa i Allerød, der netop er kommet til salg.

Prisen er 7.195.000 kr., og for det beløb får de nye ejere 163 boligkvadratmeter og en 973 kvadratmeter stor grund at udfolde sig på.

Det skriver Boliga.

Jussi Adler Olsen, der har boet på adressen siden 2007, står bag bestseller-bogstriben om Afdeling Q, hvor politimanden Carl Mørck med hjælp fra makkeren Assad opklarer den ene krimigåde efter den anden.

Huset har ifølge salgsannoncen finurlige kringelkroge og ligeledes flere store rum. Fold sammen
Læs mere

Det er dog svært at tro, at Adler Olsen har gjort sig sine makabre litterære tanker alene med inspiration fra Allerød-villaens omgivelser.

Den gulmalede murermestervilla fra 1939 ligger nemlig med direkte adgang til skoven, hvorfra der ifølge ejendomsmægleren i bedste Snehvide-stil hyppigt kommer besøg af rådyrfamilier og fløjtende fugle.

Fra husets terrasse er der udsigt over et af de mange små lokale vandhuller, Arnes Sø, og indendøre har ægteparret indrettet sig med massevis af farvestrålende og unikke elementer i form af skulpturer, malerier, patchwork-møbler og store planter.

Kringelkroge, liebhaveri og hemmeligheder

Huset har ifølge salgsannoncen finurlige kringelkroge og ligeledes flere store rum. Blandt andet en atelier-lignede stue med småsprossede vinduer fra gulv til loft og en havestue, der gemmer på en liebhaver-hemmelighed, skriver Boliga.

Under gulvet i havestuen er der nemlig mulighed for at tage en svømmetur helt uden selskab af fremmede i villaens private svømmepøl. Fold sammen
Læs mere

Under gulvet i havestuen er der nemlig mulighed for at tage en svømmetur helt uden selskab af fremmede i villaens private svømmepøl.

Huset har desuden en kælder, der blandt andet er indrettet med et wellness-badeværelse.

Jussi Adler Olsen er for øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på syvende bog i serien om Afdeling Q, Carl Mørck, Assad og Rose. Bogen forventes at udkomme sidst på året.

Se flere billeder og læs mere om Jussi Adler Olsens villa her