Jeudan havde fremgang over hele linjen i tredje kvartal

Ejendomsselskabet Jeudan kom fornuftigt gennem årets tredje kvartal, som bød på forbedringer på både top- og bundlinjen.

Portræt af Per Hallgren, administrerende direktør i Jeudan. Fotograferet på Sankt Annæ plads. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Omsætningen steg til 291,3 mio. kr. mod 283,4 mio. kr. i tredje kvartal sidste år. Resultatet før kurs- og værdireguleringer (EBVAT) steg til 133,3 mio. kr. sammenlignet med 116,5 mio. kr. i samme periode sidste år.

Endeligt skrumpede underskuddet på bundlinjen til 17,4 mio. kr. fra 90,8 mio kr. i samme kvartal i 2014.

»Interessen efter velbeliggende og attraktive ejendomme i det indre København er fortsat stor og trods et stigende udbud, kan udbuddet fortsat ikke følge med efterspørgslen. Den stigende interesse, kombineret med det fortsat lave renteniveau, har igangsat en opadgående prisudvikling«, skriver ledelsen i regnskabet.

Jeudan har i tredje kvartal desuden indgået aftale om køb af en række kontorejendomme i København for en samlet værdi af 545 mio. kr. Disse ejendomme ventes overtaget i løbet af fjerde kvartal.

Selskabet fastholder forventningerne til hele 2015 om et driftsresultat før kurs- og værdireguleringer (EBVAT) på 540-570 mio. kr. Resultatet ventes realiseret på baggrund af en nettoomsætning på cirka 1200 mio. kr.