Jeudan fastholder forventningerne

Omsætningen ventes stadig at nå 1,1 milliarder kroner. (Opdateret kl. 13:31)

Ejendomsselskabet Jeudan fasholder forventningerne om en omsætningsfremgang på 20 pct i forhold til sidste år. På billedet ses adm. direktør i Jeudan Per W. Hallgren (midten) og daværende overborgmester i Københavns Kommune Ritte Bjerregaard (th) og arkitekt Hans Peter Hagen (tv) ved afsløringen af de nu færdige Torvehallerne på Israels Plads tirsdag 27. oktober 2009. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Ejendomsselskabet Jeudan kom ud af første halvår med et driftsresultat på 163 mio. kr., hvilket var noget over resultatet i samme periode året før, da driften genererede 117 mio. kr. Udviklingen er som forventet, skriver Jeudan, som da også fastholder forventningerne til hele året.

- Regnskabet viser en øget lønsomhed. Det er en følge af Jeudans mangeårige og konsekvente strategi, der lægger vægt på god kundebetjening, kombineret med vedvarende fokus på lønsomheden i den daglige drift, udtaler Niels Heering, bestyrelsesformand for Jeudan, i halvårsregnskabet.

For 2011 venter ledelsen uændret en omsætning på niveauet 1,1 mia. kr. og et driftsresultat (EBVAT) på over 300 mio. kr., det vil sige en stigning på ca. 20 pct. i forhold til 2010.