Jesper Kasi har fuld damp på næste smykke­projekt

Alt imens hans gamle virksomhed kæmper for at redde stumperne, tyder meget på, at der er fuld damp på Jesper Kasi Nielsens næste smykkeprojekt.

Portræt af Jesper Kasi Nielsen, der er en dansk erhvervsleder, og som på få år har opbygget en succesrig virksomhed indenfor salg af smykker. Nu har han startet den nye smykkekæde 'Amazing Jewelry', som han satser på vil blive smykkeverdenens svar på tøjkæder som Zara og H&M. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Knap havde Jesper »Kasi« Nielsen i starten i februar meddelt sin afgang fra Endless Jewelry, før han på sin Facebook-profil teasede for sit næste projekt.

På profilen flagede han med et nyt logo for den næste virksomhed, Amazing Jewelry, og i dag er logoet klæbet på facaden på tre fysiske butikker, mens flere på vej.

»Vi går globalt og er i fuld gang. Vi har åbnet i København, Vejle og på Palma de Mallorca, og i løbet af den kommende tid åbner vi også i Norge, Tyskland, Frankrig, Holland og Schweiz,« siger Steen Laursen, der er kommunikationsdirektør i Amazing Jewelry, og som forlod Endless sammen med Jesper Nielsen.

I København har man åbnet en butik på Strøget, men modsat tidligere opererer Jesper Kasi nu med en franchisemodel, hvor i alt otte såkaldt »franchisemasters« har købt rettighederne til at forhandle Amazings’ produkter i otte forskellige lande.

Som tilfældet var i både Endless Jewelry og Pandora, henvender Jesper Kasi Nielsen sig først og fremmest til det segment, der er på jagt efter lidt billigere smykker.

»Hele tanken er at skabe smykkebranchens Zara eller H&M. Det er direkte fra fabrik til butik, og der er ingen produkter, der koster over 750 kroner,« siger Steen Laursen.

På det privatøkonomiske plan kæmper Jesper Kasi Nielsen i øjeblikket flere kampe. Der er endnu ikke fundet en afklaring mellem ham og hans tidligere arbejdsgiver Pandora om den såkaldte earn-out aftale. Jesper Kasi Nielsen mener at have 761 millioner til gode, mens Pandora ikke mener at skylde den danske iværksætter noget som helst.

Samtidig tabte Jesper Kasi Nielsen og familien med selskabet Kasi ApS tilbage i december en sag ved Landsskatteretten, der gav opbakning til Skat og deres krav på 400 millioner kroner før renter fra familien Nielsen. Familien har anket sagen til landsretten.

Ifølge Steen Laursen er det familien selv alene, der har skudt kapital ind i den nye smykkevirksomhed, og der er i øjeblikket ingen eksterne investorer.