Jensen's Bøfhus fyrer whiskysauce-chef

Palle Skov Jensen, ejer af Jensen's Bøfhus, har fyret direktøren i selskabet Jensen's køkken. Siden foråret har Palle Skov Jensen forsøgt at sælge selskabet.

Foto: Andreas Beck

Ejer af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, har fyret Per V. Møller, der er adm. direktør for selskabet Jensen's Køkken, skriver Børsen.

Jensen's Køkken er den del af virksomheden, der leverer whiskysause og spareribs til supermarkederne. Siden foråret har Palle Skov Jensen uden held forsøgt at sælge selskabet. Det tager han nu konsekvensen af, og fremover bliver det ham, som skal holde whiskysaucen i kog, når selskaberne bliver samlet under en ledelse.

»Vi laver en fælles direktion for både Jensen's Bøfhus og Jensen's Køkken. Vi mener, at vi opnår en bedre effektivitet og får nogle synergier frem i de forskellige afdelinger som indkøb og marketing. De har tidligere været adskilt, men det sammenlægger vi nu,« siger Palle Skov Jensen.

Flere kilder i branchen for køb og salg af virksomheder fortæller Børsen, at fyringen af direktøren ikke gavner salgsprocessen, og at det kan være et tegn på, at det har været svært at finde en køber, eller at noget ikke er, som det skal være i selskabet.

Jensen's Køkken blev stigtet i 1998 og fungerede i første omgang som bøfleverandør. Selskabet havde i 2014 et overskud på 876.000 kroner.