Jensby: Håbløst at leve på denne måde

Den detroniserede IT-rigmand Asger Jensby giver i et interview til norsk medie udtryk for sine frustrationer over livet som central figur i danmarkshistoriens største svindelskandale.

Foto: Rune Evensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

”Presset har været kolossalt og det er håbløst at leve på denne måde. Det eneste jeg ønsker nu er at komme gennem dette og få processen afsluttet,” siger Asger Jensby til erhvervsitet e24.no.

Her afviser den tidligere formand for IT-Factory på ny alt kendskab til selskabet Agios United. Selskabet var en central del af IT-Factorys bedragerisigtede direktør Stein Baggers milliardsvindel, og ifølge Stein Bagger selv var Asger Jensby medejer.

”Det er det rene løgn og fuldstændig fejlagtigt. Jeg ved ikke hvorfor han gør dette, men jeg har ingen relation til selskabet. Det er virkelig frustrerende,” siger Asger Jensby.

Han er i øjeblikket ved at sælge sit palads af en villa i Norge og må dermed vinke farvel til 1000 kvadratmeter, hjemmebiograf, swimmingpool og tennisbane.

”Baggrunden for, at vi overvejer at sælge huset er det bedrageri, jeg har været udsat for. Vi må tilpasse vores liv efter, at store dele af formuen er borte,” siger Asger Jensby til e24. I samme interview takker han sin familie for opbakningen i den omblæste tid.

”Min familie har slet og ret været fantastiske. Det er vanskeligt for andre at sætte sig ind i en situation som denne, og jeg må sige, at min kone har været ekstremt forstående. Vores relation er endda blevet stærkere efter alt det, der er sket,” siger Asger Jensby.

 
Læs også:

Det sagde jeg bare IKKE i 2008

Verdens dummeste svindlere

Det siger din chef i virkeligheden...