Jensby: godt møde med bank

Erhvervsmanden Asger Jensby glæder sig over godt møde med hovedbanken FIH - men må fortsat arbejde videre for at finde en løsning for sin pressede JMI-koncern.

Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Situationen er fortsat uafklaret for de resterende selskaber i finansmanden Asger Jensbys investeringskoncern JMI Invest. Jensby var fredag til møde med hovedbanken FIH, der sidder med den helt afgørende rolle i forhold til fremtiden for JMI Invest. Han var glad for udfaldet - men nogen afgørelse er der endnu ikke tale om.

"Vi har haft et meget positivt møde og en god dialog. De er orienteret om alle detaljer, og vi arbejder videre mod en fortsat drift," siger Asger Jensby.

Han ønsker endnu ikke at kommentere mere detaljeret, hvad løsningen med FIH kan indebære for Jensby-selskaberne.

"Vi har en rigtig god og positiv dialog. Arbejdstitlen er: Det der er sundt skal ikke dø," siger Asger Jensby.

Han har i sin koncern omkring et dusin selskaber af forskellig størrelse. Mest interessant synes teleselskabet Fullrate at være med en god vækst det seneste år - men her ejer JMI Invest kun godt 27 procent. En anden hjørnesten i Jensbys koncern er en række selskaber, der er tilkøbt og arbejder inden for samme område, nemlig kopimaskiner, printere og dokumenthåndtering.

/ritzau/