Jagt- og våbenmesse i Hillerød med over 100 udstillere

For tredje år løber jagtmesse med alt hvad man kan drømme om indenfor våben, jagtrejser, jagtslips, konservering af trofæer, kikkerter og foder etil jagthunde af stablen rettet mod et købestærkt publikum blandt jægere

Foto: Jagt, Vildt & Våben-messen

Mange jægere er velbeslåede og bruger rigtig mange penge på deres hobby. Det er baggrunden for, at over hundrede udstillere indenfor alt hvad et jægerhjerte begærer, i dag drager til Hillerød, hvor Jagt, Vildt & Våben-messen afholdes for tredje gang. Messen løber af stablen hvert andet år, og sidste gang mødte over 7.000 jægere op for at afprøve våben, prøve den helt rigtige jagtbeklædning og studere de køretøjer, som  rigtige jægere helst vil ses i. Besøgende kan blandt andet teste det seneste indenfor jagtgeværer på en lerduebane, se jagthundeopvisning og følge en konkurrence for knivmagere.

Messen er arrangeret af magasinet Jagt, Vildt og Våben, som for nylig har spurgt blandt sine 97.000 læsere til deres økonomi og til deres køb af udstyr. »Vores undersøgelse viser, at mange jægere har en god økonomi, og 75 pct. af de 350 læsere, som vi har været i kontakt med, tjener mere end en halv mio. kr., og 25 pct. ligger over 800.000 kr. i indtægt,« siger markeringkoordinator Martin Kragh-Hansen.Undersøgelsen viser også, at over 25 pct. af de adspurgte bruger over 25.000 kr. om året på deres jagtinteresse.

Noget af det, der tiltrak sig stor interesse, sidst messen blev afholdt, var Nordisk Safari Klubs udstilling af trofæer, herunder et drabeligt vildsvin med krumme hjørnetænder. Kvinder er begyndt i højere grad at gå på jagt, og det afspejles også på messen, hvor der er rig mulighed for at prøve det rigtige outfit.