Ivisys i nyt samarbejde med robotarm

Scape Technologies og Ivisys satser begge på at kunne få flere ordrer i hus med nyt samarbejde.

Ivisys’ chef og stifter, Jakob Kesje, forklarer, at kombinationen af sin egen virksomheds automatiserede kvalitetskontrol og den nye partners roste robotarm er en stærk en af slagsen, da kunderne til den ene virksomheds produkter ofte vil være interesseret i den andens. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Automatisering i produktionen er et felt, der tiltrækker sig stor opmærksomhed for tiden. Besparelserne ved at udskifte varme hænder med kølige metalarme frister produktionsvirksomheder.

To mindre, danske aktører inden for feltet har nu valgt at indgå et samarbejde. Det drejer sig om Ivisys, der gør sig i automatiseret kvalitetskontrol af samlebåndsproduktion, og Scape Technologies, som står bag en robotarm, der kan identificere og samle genstande op.

Ivisys’ chef og stifter, Jakob Kesje, forklarer, at kombinationen af sin egen virksomheds automatiserede kvalitetskontrol og den nye partners roste robotarm er en stærk en af slagsen, da kunderne til den ene virksomheds produkter ofte vil være interesseret i den andens.

De ligger så at sige i forlængelse af hinanden, og de er begge helt med i front teknologisk set, lyder det fra Ivisys-stifteren i en skriftlig kommentar.

Anbefaling af produkter

»Scape Technologies er markedsledende inden for standardiserede bin picking-systemer, som gør det muligt for robotarme at se, finde og gribe komponenter vilkårligt placeret i kasser og bokse,« siger Jakob Kesje og tilføjer:

»Produktionsvirksomheder, der efterspørger Scape Technologies’ bin picking-løsninger, vil i mange tilfælde også være interesserede i Ivisys’ vision-systemer, og omvendt.«

Partnerskabet mellem de to virksomheder indebærer, at de forpligter sig til at henvise til hinandens produkter i forbindelse med deres eget salgsarbejde. P.t. gælder det salg i henholdsvis Tyskland og Sverige, som er markeder, begge virksomheder gerne vil yderligere ind på.

Både Scape Technologies’ og Ivisys’ systemer er i høj grad målrettet bilproducenternes samlebånd, selv om de også bliver markedsført og brugt på andre produktionsbånd.