Iværksætterforum åbner nye døre

Iværksætterforeningen har åbnet tre nye portaler. Den ene skal være med til at sende de inspirerende iværksætterhistorier, som aldrig når mediernes spalter, i omløb.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det går alt andet lige fremad for det danske iværksættermiljø, mener Dansk Iværksætter Forening. Tidligere var problemet bl.a. at stampe nok nyheder op af jorden til at fylde seks årlige magasiner. I dag er problemet nærmere at sortere fra.

Den oplevelse sidder foreningens formand, Christian Walther Øyrabø, i hvert fald med, og for at imødegå det problem har iværksætterforeningen valgt at åbne en ny webportal, Crowdnews.dk, som skal blive en samlet indgangsportal for dem, der vil høre nyt om iværksætterprojekter – og et udstillingsvindue for dem, der gerne vil fortælle om det.

»Vi oplever, at iværksætterne har masser af nyheder, de gerne vil ud med, men de har svært ved at komme af med dem. Hverken vi eller medierne kan skrive om det hele. Nu skaber vi et forum, hvor iværksætterne selv kan offentliggøre deres nyheder. Vi vil give iværksætterne en mulighed for at komme af med deres historier,« siger han.

På trods af den nylige åbning af portalen er der allerede flere indlæg på sitet. Og det også fra ansigter, som mange med indsigt i miljøet vil genkende. Sitet har en debatfunktion, men det er ikke hovedformålet, fortæller Christian Walther Øyrabø.

»Siden skal give mulighed for, at iværksætterne kan inspirere hinanden og give input. Som iværksætter er man måske ikke vant til, at der er mange øjne på det, man arbejder på. Det skal siden afhjælpe. Og så skal det være en kanal til at få medier og andre interesserede til at følge med,« siger han.

Ud over at åbne Crowdnews.dk har iværksætterforeningen åbnet to øvrige portaler, som også skal være med til at understøtte miljøet. Den ene er Iværksætter.dk, der skal være en genvej til at finde information, offentlige portaler, kontorfællesskaber etc.. Den anden er Iværksætterbutikken.dk, hvor man kan købe bøger om emnet.