Iværksætter fra kælder til milliard-forretning

Succesiværksætter Jesper Buch, hvis bankbog voksede med mange cifre ved salget af fastfood-portalen Just-Eat, deler ud af sine erfaringer på Iværk&Vækst.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der bliver skruet helt op for forretningsambitionerne, når landets største iværksætter-event Iværk&Vækst løber af stablen i Øksnehallen i København 14.-15. september.

Blandt inspiratorerne er blandt andet superiværksætteren Jesper Buch, der var med til at skabe portalen Just-Eat og dermed ændre menneskers måde at bestille deres fastfood i både ind- og udland.

Just-Eat er i dag blevet solgt for et trecifret millionbeløb, og det er blandt andet den rejse, som Jesper Buch vil tage publikum med på, når han indtager den store scene på Iværk&Væksts førstedag kl. 16.15. Titlen på oplægget er i hvert fald "Fra kælder til milliard", så der bliver nok ikke levnet meget plads til jantelov og misundelseskultur.  

Se det foreløbige program på Iværk&Vækst her!

Jesper Buch er i dag bosat i Spanien, hvor han har bygget sin residens om til et "iværksætter-tempel", som løbende danner ramme om arrangementer for den næste generation af succesiværksættere og vækstvirksomheder.

Selv holder Jesper Buch iværksætterilden i live i virksomheder som Osuma, Ungarbejde, Just-Brand, og Mentaline, som han er engageret i som henholdsvis investor, partner og medstifter.

Senest er han blevet involveret som medstifter i online-modeforretningen Miinto, der lige nu er midt i en massiv ekspansion ud over de danske grænser. Han har fortalt sin historie i en bog, der til september udkommer på forlaget People's Press.

Læs også:

Vejen til succes går over Crazy Daisy   

Smertefuldt salg for IT-millionæren