IT-komet snupper specialpris i Entrepreneur of the Year

Når det alene handler om at kunne præstere vedvarende, høj vækst, så er en af deltagerne til Entrepreneur of the Year-finalen næsten i særklasse.

Entrepreneur of the Year 2017 i Forum. En af vinderne: Netcompany. Direktør André Rogaczewski. Foto: Asger Ladefoged Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged

Den danske software-virksomhed Netcompany har vundet growth-prisen til årets finale i Entrepreneur of the Year. Det er blevet offentliggjort til eventet torsdag aften i Forum på Frederiksberg.

Netcompany leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning samt hjælper kunder med at forvalte og drifte IT-løsninger. I spidsen for virksomheden står stifter og direktør André Rogaczewski.

I kategorien Growth hædrer konkurrencens ophavsmænd, revisionshuset EY, de virksomheder, hvis vækstpræstationer primært har fundet sted på hjemmemarkedet, og som skaber arbejdspladser i deres nærmiljø. Og her påpeger EY, at Netcompany har kunnet præstere solid vækst gennem flere år.

Virksomheden nåede endog for nylig en stor milepæl, idet den rundede 1.000 medarbejdere. Det får EYs konkurrenceansvarlige, Søren Smedegaard Hvid til at bruge store ord i beskrivelsen af den danske virksomhedssucces.

»Ejerne har set en mulighed i et marked præget af store spillere og evner at tilpasse sig hurtigt og skabe værdi. De har udviklet virksomheden til en klar disrupter i eget marked og en spiller, der er svær at komme uden om,« siger Søren Smedegaard Hvid i en skriftlig kommentar og tilføjer:

»Juryen påpeger, at virksomhedens styrke er ikke mindst ligger i samarbejdet med kunderne om udvikling af de rigtige løsninger, men de hæfter sig også ved, at der er en ledelse, der går forrest og forstår at profilere virksomheden og skabe en stærk tro på kulturen.«

Med uddelingen af growth-prisen er en stribe virksomheder indtil videre blevet hædret til årets finale i Entrepreneur of the Year.

Startup-prisen gik til November First, Turnaround-prisen til N. H. Hansen & Søn A/S, Æresprisen til Niels Peter Louis-Hansen og Coloplast, Life Sciences-prisen til Glycom A/S, Innovationsprisen til Liftra A/S og prisen Globalization gik til Aller Aqua A/S.

Hovedprisen til virksomhedsdysten bliver offentliggjort til sidst på aftenen i Forum på Frederiksberg