IT-firma på børsen trods aktieuro

Sidste uges massive finansielle uro får ikke administrerende direktør Jesper Østergaard fra IT Intergroup i Kgs. Lyngby til at ryste på hånden, når han senere mandag sætter sin underskrift på det prospekt, der skal sende hans IT-virksomhed på børsen.

Det bliver den 15. IT-registrering, siden Cbrain Technology i februar sidste år brød fem års noteringstavshed. Det skriver Børsen.

De 20 danske IT-virksomheder på Københavns Fondsbørs og den alternative aktiehandelsplads First North mistede ganske vist sammenlagt over 4,7 pct. af deres markedsværdi - svarende til 720 mio. kroner - fra mandag til fredag midt på dagen, indtil de rettede sig en smule igen efter indgrebet fra den amerikanske centralbank, der sænkede diskontorenten med en halv procent.

Men IT Intergroup-direktøren tager det roligt.

»Vi har sat et tog i gang, og jeg tror ikke på, det hele går totalt i rødt. Vi slår koldt vand i blodet, og så må vi se, om det ikke retter sig endnu mere mandag morgen,« siger Jesper Østergaard til Børsen om den jagt på en stabil opadgående kursudvikling, hans selskab nu selv bliver en del af.

Kilde: Børsen