IT-branchen får ny direktør

Brancheforeningen IT-branchen udpeger De Konservatives generalsekretær til ny direktør, efter at forgængeren, Jakob Lyngsø, pludselig døde tidligere på året.

Foto: IT-branchen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver en ung direktør, der fremover skal stå i spidsen for Brancheforeningen IT-branchen. Efter at have været uden direktør siden Jakob Lyngsøs død i marts i år, udpegede brancheforeningen i dag den kun 37-årige Morten Bangsgaard som ny direktør. Morten Bangsgaard kommer fra en stilling som generalsekretær for det Konservative Folkeparti, og tiltræder stillingen til november.

IT-Branchens formand, Lars Monrad-Gylling, betoner netop Morten Bangsgaards forståelse for det politiske spil som en af hans væsentlige kvaliteter.

Brancheforeningen IT-Branchen kæmper løbende for mere politisk bevågenhed, eksempelvist inden for området grøn IT - men også, hvad angår IT-uddannelserne og mange andre ting.

Morten Bangsgaard skal dog løfte en tung arv efter den forrige direktør, Jakob Lyngsø, der var en institution i IT-branchen. Han døde i marts og blev kun 61 år.