ISS vil altså stadig på børsen

Sidste gang sprang service-giganten fra, bare 15 timer før handlen med ISS-aktien skulle begynde. Men en børsnotering er stadig på programmet, fastslår ISS' topchef.

ISS-topchef Jeff Gravenhorst har ikke opgivet en børsnotering af service-giganten. Fold sammen
Læs mere
Foto: SCANPIX DENMARK
Det skal bare ikke være lige nu.

"Vi holder særdeles godt øje med markedet, og vi synes stadig, det er lidt usikkert," siger han adm. direktør i ISS Jeff Gravenhorst til Financial Times.

Netop usikkerhed i markedet var baggrunden for, at ISS fortrød i marts, hvor selskabet skulle have været genintroduceret på Københavns fondsbørs Nasdaq OMX. Ifølge selskabet var interessen ellers stor fra investorernes side, og det var overtegnede bøger, som selskabet valgte at smække i.Børsnotering ville have været den hidtil største i Europa i år.

Torsdag præsenterede ISS sit regnskab for første kvartal og en vækst i den primære drift på 7 pct. til 864 mio. kr., hvilket er lidt mere, end ledelsen tidligere har skønnet. Selskabet fastholder dog forventningerne til hele året.


Samlet set endte ISS-koncernens første kvartal med råde tal på bundlinjen som følge af den voldsomme gældsfinansiering, som kapitalfondene, der ejer selskabet, benytter sig af. Kvartalets resultat er et nettounderskud på 25 mio. kr., hvilket er mindre end underskuddet i første kvartal sidste år, der var på 197 mio. kr.